Årets ValueWins-ekspert 2018

2018 nærmer seg slutten, og vi har kåret vår beste ekspert fra året som gikk.

Det har vært nok et strålende år for ekspertene i ValueWins, men det er spesielt én som har skilt seg ut. For det skal egentlig ikke være mulig å levere de tallene han har gjort, da mesteparten av innsatsen legges på odds langt over det vanlige folk tør å røre.

Skjermbilde 2018-12-29 kl. 00.12.39

Scandibetter herjet i sitt første år som Value-tipser, men har dratt til enda hardere i 2018. Etter 1123 spill står karen med en helt vanvittig ROI på +22,85. Det holder også til en andreplass over samtlige brukere på Valuewins, kun toppet av Cassano (244 spill).

759 enheter har Scandibetter skrapt inn i løpet av året som gikk.

Resultatene snakker rett og slett for seg selv, men det er ikke hovedgrunnen til at vi nå kårer «Scandi» til årets Value-tipser. Det er måten han gjør det på. Det er rett og slett knallartig å følge tipsene hans. For gjennomsnittoddsen på tipsene fra 2018 (og nå bør du kanskje holde deg fast) er 11,89!

scandibetter-1For om du har vært med på noen av kortspillene på forfjamsete sentrale midtbanespillere, målspillene på løpsvillige vingbacker og feilposisjonerte angrepsspillere, eller totalt feilberegna skuddodds på avslutningsgale venstrebacker, så vet du hvor artig det er å følge med på kampen.

Scandibetter, det har vært en glede å juble for Jeffrey Schlupp-scoringer og Fabinho-kort denne sesongen også.

Årets ValueWins-tipser 2018.

… og vi kan vel bare dele ut årets spill i samme slengen også:

Skjermbilde 2018-12-29 kl. 00.30.08