Her kan cupbombene smelle i dag

Fotballens festdag er endelig her. Første runde i cupen er dagen hvor vi feirer lagene som vanligvis ikke får TV-tid. Glem Champions League, Premier League og Eliteserien! I dag handler alt om «underdogs» fra  lavere divisjoner.

Cupen har gitt oss så mye de siste årene. Hødd, Follo, KIL/Hemne og Brattvåg er alle eksempler på lag som har skapt cupbomber de siste årene. Vi tror de fleste eliteserielag kommer til å ta seg greit videre, og har valgt å se på andre kamper denne onsdagen. Mange har et lite håp om Rørvik-seier mot Hornelands Rosenborg, men vi ser nærmere på hvor vi tror det kan smelle i årets første runde:

1. NTNUI – Nardo

Det skiller hele to divisjoner mellom NTNUI og Nardo, men det er likevel en del som tyder på at noe kan skje på Lade Kunstgress. Nardo er et lag som ikke er vant til å styre kamper, og møter et NTNUI i storform. Har vært relativt tett i vinter og har blant annet en solid sisteskanse i Peter Eikeland fra Fana som kan gjøre det tøft for Nardo. Livsviktig kamp for Nardo som har kniven på strupen økonomisk. Har stått til nesten 10 x pengene pre-match.

2. Træff – Hødd

Træffbanen er en fryktet bane i breddefotballen, og det blir ingen lett match for gutta fra Ulsteinvik. Hødd har ferskere stall enn på lenge og må virkelig gå i krigen om de skal videre fra første runde. Tror ikke trener Nyland tør noe annet enn å kjøre på med toppet lag anført av Shroot og co. i denne kampen.

Cupfinale

3. Steinkjer – Levanger

Skulle egentlig vært slaget om Nord-Trøndelag, men nå er begge klubbene satt i skyggen av et Stjørdals/Blink i storslag. Begge lagene har åpnet syltynt og står med 0 poeng så langt. Levanger har et betraktelig større budsjett og er fylt opp med Svenske lykkejagere som har levert langt under pari så langt. Steinkjer med nytt midtstopperpar med Valberg og Eek som har potensiale til å låse igjen mot naboene fra Levanger. 

4. Fram – Start

Sørlandslaget Start ser ut til å ha lagt Kjetil Rekdal-sagaen bak seg og ser videre mot nye oppgaver i OBOS-ligaen. Har lugget så langt i ligaen, og vi tror det kan bli tøft nok mot andredivisjonslaget Fram. Fram er ingen kasteball og har blant annet en kruttsterk 3-1-seier hjemme mot Elverum å vise til så langt. Har flere spillere med en fortid i aldersbestemte Eliteserieklubber og kan skape trøbbel for Tor Kristian Karlsen og co. i cupen.

start raufoss Foto NTB scanpics TES8

5. Hønefoss – Mjøndalen

Det gamle storlaget Hønefoss tar imot Mjøndalen til cupens første runde. Hønefoss står med seks poeng på de tre første kampene og har klare ambisjoner om opprykk i år. Skal på papiret være en av de bedre tredjedivisjonslagene, og kan potensielt skape trøbbel for et Mjøndalenlag som ikke nødvendigvis har god trening i å styre kamper så langt denne sesongen. Kan fort være Eliteserielaget som får mest trøbbel i dag.

Da er det bare å glede seg til fotballen festdag! Vi heier naturligvis på alle breddelagene rundt om i landet! Lykke til!

Finn tips til cupkampene på https://valuewins.com/Lokaltipserne.


localtipserne_png

SKREVET AV LOKALTIPSERNE

Want to track your bets? Learn where you win and lose money? Want to follow experts tips from Scandinavian football to the Premier League, Championship, NHL and much more?

Head over to Valuewins.com and sign up. Value wins – every time.