Moden for mer høythengende frukter, del 3

Toget går. Kampen blåses av. Eksamen leveres.

Det er nå dags for siste fruktjaktende spiller av typen høythengende.

Dette er definitivt plassen undertegnedes kognitive hjelm har tilbrakt mest tid i diverse bløtlagte omgivelser i det siste. Det er så mange å ta av. Fruktfatet bare ligger der. Klart. Klart for skamløs fråtsing. Også kan man bare plukke ett par-tre kirsebær liksom.

Så, før vi gyver løs på sistemann i denne tripletta-en av en fruktblogg slenger jeg bare ut noen spennende boblenavn. Dette er gjerne spillere som i nærmeste ubestemte framtid, kanskje, vil kunne finne seg i en situasjon med større summer å forvalte på en månedlig basis. Òg kanskje til og med oppleve manko på albuerom i treningshverdagen samt feitere kamparenaer og utstillingsvindu.

Men husk, dette er basert på 18/19-prestasjoner av både spiller og klubb (i skrivende stund).

Here goes:

 • Hamed Junior Traorè, Empoli (ivoriansk midtbanespiller født 2000).
 • Ismaël Bennacer, Empoli (algerisk midtbanespiller født 1997).
 • Giovanni Di Lorenzo, Napoli-spiller før bloggen ble ferdigstilt (italiensk back/vingback født 1993).

 

 • Mariusz Stępiński, Chievo (polsk spiss født 1995).

 

 • Cristian Romero, Genoa (argentinsk midtstopper født 1998).
 • Darko Lazović, Genoa (serbisk vingback født 1990).

 

 • Joachim Andersen, Sampdoria (dansk midtstopper født 1996).

 

 • Manuel Lazzari, SPAL (italiensk vingback født 1993).
 • Mohamed Fares, SPAL (algerisk vingback og Raiola-klient født i 1996).

 

 • Stefano Sensi, Sassuolo (italiensk midtbanespiller født 1995).
 • Merih Demiral, Sassuolo (tyrkisk midtstopper født 1998).
 • Pol Lirola, Sassuolo (spansk back/vingback født 1997).

 

 • Federico Chiesa, Fiorentina (italiensk kant/angrepsspiller født 1997).
 • Nikola Milenković, Fiorentina (serbisk midtstopper/back født 1997).

Et hvert halvtrent Serie A-øye har nok bemerket seg Nicolò Barella ikke er med på boblelisten og konkludert med enten:

a) Barella er ikke med på liste fordi han er siste vordende høythengende fruktplukker ut.

eller

b) Barella er ikke med på liste eller er siste vordende høythengende fruktplukker ut fordi Trygve har mistet det. Fullstendig.

Jeg kan “trøste” dere med at a) er riktig konklusjon, selv om vi ikke skal fullstendig avskrive siste tredjedel av b).

Uansett: Nicolò Barella er en sentral midtbanespiller født i 1997. Han er født og oppvokst på Sardinia og i Cagliari-systemet, ispedd et utlån i Como i 2016.

Barella er en kvikk og aggressiv midtbanespiller som kan anvendes i samtlige posisjoner av en midtbanediamant. Han besitter en fin høyrefot både hva angår servering og avslutning. God timing på løp inn i boks og dekker noen kvadrat åker per kamp defensivt.

Cagliaritaneren debuterte i Serie A som 18-åring i 2015 og har høstet til nå, i en skrivende stunds alder på 22 år, 100 kamper på Italias øverste fotballhylle.

17. desember 2017 ble han den yngste spilleren Cagliari-spilleren til å bære kapteinsbindet med sine 20 år, 10 måneder og 9 dager.

Hva angår det italienske landslaget har den 172 cm høye fotballspilleren fra sør-Sardinia har frekventert samtlige U-landslags i støvellandet. I oktober 2018 ble han den 800. spilleren i rekken til å ikle seg Azzurri-drakten på øverste nivå, men kun den andre Cagliari-fødte spilleren gjennom tidene.

I skrivende stund ryktes Barella sterkt til den sorte og blå delen av Milano. Ettersom man vet at det er en viss Antonio Conte som skal manøvrere Inter-skuta fra sommeren – ja, da kan det fort være en fiffig destinasjon for 22-åringen med Inter-sympatier fra oppveksten av.

Skulle Nicolò mot formodning glippe for Inter, er jeg uansett relativt trygg på at noen klubber av større enn Sardinia-kaliber vil ligge å vake i overflaten av både Tyrren- og Middelhavet.

Frukt-tripletta ferdig.

 

Men helt til slutt: Skribling er jo egentlig ganske gøy (for min egen del i alle fall), men er ikke alltid jeg treffer bull’s-eye angående tema. Derfor, ville det vært skikkelig gøy, hvis du satt inne med et interessant tema om du kunne formidlet det til meg gjennom en eller annen kanal.

That’s it.

Vi blogges.

trygveroeed_png

 

WRITTEN BY TRYGVE RØED, SERIE A FOR VALUEWINS

Want to track your bets? Learn where you win and lose money? Want to follow experts tips from Scandinavian football to the Premier League, Championship, NFL, NBA and much more?

Head over to Valuewins.com and sign up. Value wins – every time.